Mieke Opdam

Recensies

 

De volgende mensen hebben hun waardering uitgesproken over het werk van Mieke Opdam.


Paragnost Medium Cleopatra

Een briljant portretschilder is Mieke Opdam. Heb er vele gekend maar Mieke is veruit de beste. Men kan Mieke Opdam vergelijken met Hans Redeker, die een indrukwekkende beeldhouwer is geweest. Beiden zijn uniek op hun vakgebied. Mieke Opdam heeft de gave om van een foto met sluier nog wel zonder dat zij de persoon in kwestie heeft bestudeerd natuur getrouw te treffen. Mieke is in staat om zich te verplaatsen in wat haar client graag wil. Haar advies aan de client is vakkundig en doeltreffend. Mieke is flexibel, betrouwbaar en komt haar afspraken na. Lieve mensen wilt u uw kinderen en/of volwassenen laten vereeuwigen in een portret dan bent u bij Mieke Opdam op het juiste adres. Portretschilder online Mieke Opdam is een echte aanrader.Mieke zoveel dank voor mijn bijzonder portret, fantastisch gedaan!

Lia van de Donk Weeshuis Kay Angel Haďti

Wat heb jij hun uitdrukkingen mooi gevangen. Ja ze lijken sprekend, maar meer nog je hebt echt hun karaktertjes in hun ogen zitten. Ik ken deze kindjes natuurlijk zo goed en ken ook al hun buien etc. Werkelijk fantastisch. Wat een mooi talent heb je!

Jacquelien Beenen

De portretten van Mieke Opdam zijn hartroerend. De sfeer die zij weet te pakken, de blik die ze vangt in haar teken- en schilderwerk hebben een krachtige uitstraling! Wanneer je meerdere portretten naast elkaar bekijkt, weet ze ieder portret een geheel eigen identiteit te geven. Daarnaast maakt haar oog voor het detail de portretten ook nog eens technisch heel interessant!

E. Tambani

Een unieke gedachte, een uniek cadeau... 2 mensen, mij zo dierbaar, gevangen door krijt op een stuk papier... een liefdevolle herinnering... Mieke heeft blijk gegeven van een groot inlevingsvermogen en dat vertaald naar een prachtige, levendige compositie.

Joy Bindraban

Mooie kleuren en sprekende gezichten. Wat heb jij een bijzonder talent. Ben zeer benieuwd naar eventuele exposities binnenkort, dan kan ik je prachtstukken van dichtbij bewonderen.

Ellen Schaefer-Köster

Wat een talent heb jij, zeg! Geweldig! Al die gezichtsuitdrukkingen, zo goed weer gegeven. Mijn complimenten.

Harry van Fruchten

Prachtige portretten, zeer goede uitdrukking, net of de persoon leeft en je aankijkt. Fantastisch goed!